Home » Clubinfo

Clubinfo

Algemeen

S.K. Berkenrode vzw (ondernemingsnummer 435.938.190)A�is een omnisportclub waarbij men verschillende sporten, al dan niet op recreatief niveau, kan beoefenen. Hoewel voetbal sinds de opstart steeds de hoofdcomponent heeft gevormd, besteedt de club veel aandacht aan het opvolgen van de andere sporttakken.

Bij aanvang van seizoen 2016-2017 biedt S.K. Berkenrode volgende sportmogelijkheden aan: voetbal, zaalvoetbal, tafeltennis, recreatieve petanqueA�en recreatief fietsen. Aan het einde van seizoen 2015-2016 telde de club circaA�395 leden. Hiervan zijn er 250 actief in de voetbalafdeling.

 

Geocodatie leden Berkenrode

Wat is geocoderen? Het is eigenlijk niets anders dan het geografisch weergeven van verschillende plaatsen. Veel bedrijven gebruiken deze techniek om hun klantenbestand geografisch voor te stellen. Nu hebben we dit ook eens toegepast op onze ledenlijst. ZoomA�hiervoor op onderstaande kaart.A�Er worden immers clusters gevormd van adressen die zich dicht bij elkaar bevinden. Kijkt u zelf maar naar het resultaat (versie april 2016).

Bekijk Leden Berkenrode op volledig scherm

Comments are closed.