Home »

14de Gelegenheidstornooi

15 mei 2016 No Comment
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/05/2016 (10:00 - 17:00)

Locatie
S.K. Berkenrode

Categorieën
Geen Categorieën


​Beste voetbalvrienden

Op zondag 15 mei 2016 vindt de 14de editie van het gelegenheidstornooi van S.K. Berkenrode plaats. Het tornooi gaat door op de terreinen van de club, gelegen in Den Haaglaan 76A te Hoboken.

Inschrijven kan in 2 reeksen:

  • Masters: voor ploegen die voornamelijk uit voetballers bestaan.
  • Recrea’s: voor ploegen die een mix van spelers en speelsters zijn die al dan niet ooit gevoetbald hebben maar waarbij wel steeds minstens 2 dames op het terrein staan.

Omdat het een gelegenheidstornooi is en voor iedereen plezant moet blijven, wijst de organisatie er op dat het recreatieve  karakter van de RECREA’S  moet behouden blijven. Indien het voetballend vermogen zeer duidelijk aanwezig is, wordt gevraagd om in de MASTERS in te schrijven. Spelplezier staat voorop!

Praktisch:
Er wordt gespeeld in ploegen van zes, inclusief doelman. Een ploeg bestaat uit maximum 10 spelers. De eerste wedstrijden gaan van start om 10 uur en het tornooi eindigt rond 17 uur.

  1. Geïnteresseerd om mee te doen? Gelieve dan zo snel mogelijk een ploeg samen te stellen en klik op volgende link om je tornooiaanvraag in te dienen: Aanvraagformulier
  2. U ontvangt een bevestigingsmail met een formulier waarbij u de deelnemerslijst kan invullen.
Betaal zo snel mogelijk want je aanvraag wordt pas behandeld na betaling van het inschrijvingsgeld op ons rekeningnummer (informatie over de betaling kan u in de aanvraag terugvinden). Is de reeks volzet en heeft u al betaald, zal dit zo snel mogelijk teruggestort worden.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.
Vragen? 
Contacteer ons op tornooiskb@gmail.com

Met sportieve groeten

De tornooiverantwoordelijken van het gelegenheidstornooi 2016

Comments are closed.